Khabane Lame

Följare: 132 miljoner

IG KHABY

Khabane Lame är känd som Khaby och är en Tiktoker från Senegal. Han är den näst mest följda Tiktokeren i världen. Videorna han lägger upp är utan ord och fraser. Och det mesta uttrycks genom handlingar såväl som uttryck. Köp tiktok följare enkelt för att få 142 miljoner som honom.

Han kritiserar i tysthet värdelösa life hacks och får publiken att skratta. Det har förmedlat ett mycket viktigt budskap till världen som är att livet kan vara väldigt enkelt. Han började lägga upp videor under pandemiperioden. Khabane Lame fick bra respons från folket. Han blev så känd att han fick ett erbjudande från det välkända märket Boss 2021.

Dess tillväxt har värderats högt sedan den var helt organisk. Nästan tio videor av de 25 mest gillade videorna på Tiktok har lagts upp från hans konto. Idag bor Khaby i Milano och är en av de mest kända Tiktokers. Han har också en stor följare på sitt Instagramkonto.

Bella poarch

Följare: 85,2 miljoner

IG bellapoarch

Det riktiga namnet på den berömda Tiktoker Bella Poarch är Denarie B. Poarch. Hon är en filippinsk-amerikansk personlighet på sociala medier och en sångerska. Bella Poarch är den tredje mest följda personligheten på Tiktok, efter Khaby och Charli D’Amelio. Hon lägger upp intressanta videos och är en bra sångerska. Hon sjunger inte bara, utan läppsynkroniserar också kända låtar.

Hennes likes över 50 miljoner inlägg och har fått mycket uppmärksamhet från publiken. 2021 släppte hon sitt första debutsolo “Build a Bitch”. Hon har även känt Twitter-handtag samt en YouTube-kanal.

Zachking

Följare: 67,3 miljoner

Zach King är en välkänd amerikansk personlighet inom sociala medier, filmare och illusionist. Han föddes i Portland, Oregon. Zach King är en av de bästa när det kommer till att redigera videor och få dem att se ut som en illusion.

Han använder bra videoredigeringsförmåga för att utföra magi och illusioner i sina videor. Han använder programvaran Final Cut Pro för att redigera alla sina videor. Dess innehåll har gjort miljontals användare förvånade och mållösa. Han började sin karriär inom sociala medier med YouTube 2008.

Han kom senare till Tiktok 2016, och det förändrades drastiskt. Han började skriva inlägg regelbundet och fick bra respons. Hans konto fick 45 miljoner följare till att börja med, vilket gjorde honom till den femte högst rankade Tiktoker.

Förutom Tiktok har den ett stort antal följare på sina Instagram- och Vine-konton. Han har också en enorm prenumerantbas på sin YouTube-kanal, där han lägger upp innehåll väldigt ofta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *